Sass Fan Club

Sass László Fun Club Mert vállalta a nevét, az arcát, hogy nyilvánosságra hozza az "érem másik oldalát" Schobert Norbival szemben, mert vállalta a felelősséget azért a jól ismert pofonért ), mert a nyilatkozatából is egyértelmű, hogy olyan értékrendet képvisel, amely a legtöbb ember számára elfogadható. (a pofonért vállalni kell a felelősséget, a tartozást ki kell fizetni...)

Friss topikok

  • Boylerka: Hali! Én személyesen ismerem Sass urat! Örülök hogy még mindig hű önmagához.Szívesen ott lettem vo... (2010.02.18. 14:12) Sass Fan Clubtag számláló
  • Hajrá Sassok!: Ha a károsultak mind most bejelentkezének, közösen indított felszámolási eljárásban könnyebben és ... (2010.02.14. 19:25) még mindig fókuszban

Sass László Fun Club

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Norbi memóriazavara

2010.02.14. 19:45 | Hajrá Sassok! | Szólj hozzá!

Úgy tűnik az update-koszt megártott a "mi Norbinknak" és kisebb memória- és személyiségzavart okozott nála. Hogy Réka férfivá történő átalakulása is ennek a menünek köszönhető nem tudjuk de így külső személőként nézve a történteket komoly veszélynek teszik ki magát aki rendszeresen fogyasztja ezeket a termékeket.

Nos erre a legjobb példa nem más, mint a rendszer "kitalálója" maga Schobert Norbert. Február 3-i dátummal megtekinthető videón Norbi nyilatkozata szerint "valaki rendelt" szórólapokat. Gondolom "valaki" pedig átvette ezeket egy teljesítésigazolással együtt. Borzalmasan kíváncsi lennék már erre a számlára és okiratokra. Számomra az is furcsa, hogy ha valakinek van egy cége, akkor miért nincs tudomása arról ki, mit és kitől rendel. Érdekes lehet működési szempontból.

Másik érdekesség az "ügyvédi felkeresés nélkül". Alapvetően a követeléskezelés formailag megköveteli az elmaradhatatlan ügyvédi levelezést. Ha ügyvéd nem kereste meg, ha Norbit teljesen váratlanul érték a látogatók akkor valami mentalisata képességével megérezte, hogy egy bizonyos nyomdai számla kapcsán tesznek látogatást nála?

"Egyiket ismertem és csalódtam is benne"...
Igen közvetlen ember ez a Nori, idegeneknek integet, puszikat osztogat. Ezzel a nyilatkozatával több nyilatkozatában is ellentmondásba keveredik. Mint kiderült a volt cégtársát azért csak megismeri...

"zsarolást elmondták, de én nem kevesebbet és többet sem fogok fizetni..."
Nos tegyük rendet a fogalmak között:

Zsarol aki azon célból, hogy magának vagy másnak jogtalanul vagyoni hasznot szerezzen, valakit erőszakkal vagy fenyegetéssel valamilyen cselekvésére, eltürésére vagy elhagyására kényszerít, amennyiben cselekménye súlyosabban büntetendő cselekményt.

A számlatartozásra történő utalás pláne "ismerősök" között nem ebbe a kategóriába tartozik.

"Gombás lábó nagy büdös gengszter zsarolásából származó 700.000,- Ft pofon..."
Norbinak a Sziget óta mániája a gombás láb és a "nagy büdös" jelző használata. Enyhe kisebbségi komplexust vélek felfedezni ebben a nyilatkozatában. Hogy állítását mire alapozza, engem kifejezetten érdekelne. Másrészt ha ebben a stílusban nyílvánult meg a megbeszélés alatt nem egy pofont érdemelt volna..

 

Norbi nem fél a gengszterektől
2010. február 3., szerda 04:30

Néhány napja saját kávézójában támadtak rá Schobert Norbira, aki már szeretne túllépni a történteken, de utoljára még a StoryOnline kamerája elé állt, hogy felidézze azokat a bizonyos pillanatokat.


Nemrég robbant a hír, hogy néhány, alternatív tárgyalási technikát alkalmazó férfi megpróbált pénzt kisajtolni Schobert Norbitól.
Azonban nem kapták meg, amit jogtalanul akartak, ezért ők adtak, méghozzá egy pofont. Amivel egy médialavinát indítottak el. Az ismert fitneszguru azóta már kiheverte a történteket, és szeretné lezárni az egész ügyet.
Norbi szerint ugyanis nem pont ez a megfelelő téma, ami kapcsán a nevét emlegetni kéne. De utoljára még a StoryOnline olvasóinak rekonstruálta azt a néhány percet. Nézzétek meg videónkat, amiből az is kiderül, hogy mi szomorítja el a legjobban az ország lefogyasztóját!

Norbi nyilatkozik videóval:

http://www.storyonline.hu/hirek/norbi_nem_fel_gengszterektol/22042/

A bejegyzés trackback címe:

https://hajrasassok.blog.hu/api/trackback/id/tr791758195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása