Sass Fan Club

Sass László Fun Club Mert vállalta a nevét, az arcát, hogy nyilvánosságra hozza az "érem másik oldalát" Schobert Norbival szemben, mert vállalta a felelősséget azért a jól ismert pofonért ), mert a nyilatkozatából is egyértelmű, hogy olyan értékrendet képvisel, amely a legtöbb ember számára elfogadható. (a pofonért vállalni kell a felelősséget, a tartozást ki kell fizetni...)

Friss topikok

  • Boylerka: Hali! Én személyesen ismerem Sass urat! Örülök hogy még mindig hű önmagához.Szívesen ott lettem vo... (2010.02.18. 14:12) Sass Fan Clubtag számláló
  • Hajrá Sassok!: Ha a károsultak mind most bejelentkezének, közösen indított felszámolási eljárásban könnyebben és ... (2010.02.14. 19:25) még mindig fókuszban

Sass László Fun Club

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Villámkezű Sas Úr és a MédiaMártír

2010.02.14. 19:23 | Hajrá Sassok! | Szólj hozzá!

"Norbi pofonjai Én kérek elnézést, de Norbit ezen a héten sem hagyhatom ki, legalább érzi a törődést, részemről ennyit tudok tenni érte.

Itt most mindjárt két szálba is belegabalyodtunk.
Az egyik ugye az, hogy sikerült először mindenkiből, aztán jobbára már csak saját magából, meg a Réka nejéből hülyét csinálni azzal, hogy eljátszotta a nagyhalált, meg a szerencsétlen áldozatot, miután kapott egy pofont egy üzleti vita során.

Villámkezű Sas úr aztán a tévében önként elmagyarázta, hogy nem azért verte pofán a saját kávézójában Norbit, mert az nem fizetett ki egy milliós nyomdaszámlát (bár nyilván ez is elegendő indok lett volna), hanem mert azt találta mondani neki, hogy „te meg ne ugrálj, mert lerendeztetlek, köcsög”, ami bizonyos élethelyzetekben fenyegetésnek, bizonyos szituációkban – különösen, ha az illető nem jól méri fel az erőviszonyokat – szemtelenkedésnek hat, itt pedig az utóbbi történt, sérelmére.

Erről most nem is mondanék többet, mert ennél komolyabb dolog is történt.
Tudniillik a versenyhivatal megbüntette Norbi két cégét – biztos hallották – összesen hárommillió forintra, mert, ha jól értem, olyan szófordulatokat használt, amik nem igazak vagy nem bizonyítottak a péksüteményeivel kapcsolatban.
Úgymint testsúlycsökkentő és testsúlymegőrző hatással rendelkeznek, hogy szénhidrátmentes lisztből készülnek, hogy csökkentett szénhidráttartalmúak és hogy cukorbetegek is nyugodtan fogyaszthatják.

Ezzel mondjuk a teljes Norbi-életművet, -filozófiát tették zárójelbe hatóságilag az én értelmezésem szerint, mert ugye ha mindez nem igaz vagy nem bizonyított, akkor minek az Update-hókuszpókusz, egyszerűbb megvenni a 25 forintos vizes zsömlét bármelyik kisközértben, az olcsóbb is, meg tudjuk róla, hogy hízlal, ha bezabálunk belőle, kövérek leszünk és passz, senki nem csapott be senkit. Ha meg a Norbi erre azt mondja (mert azt mondta), hogy jogos, a GVH korrekt döntést hozott, kifizeti a büntetést, ahelyett, hogy a strasbourgi emberjogi bírósághoz fordulna, hangoskodna, hogy itt őt üldöztetés érte, akkor ez a nép szemében úgy néz ki, hogy a vezér kapitulált, mint Görgey Artúr Világosnál az oroszok előtt.

Azon meg már tényleg csak röhögök, hogy a versenyhivatalnak kell felszólítani a Norbit, hogy ugyan ne nevezze már Egészség Világdíjnak, amit Amerikában (itthon persze minden újságban és tévécsatornán kellően dokumentálva) vett át egy tengerentúli, többek között hasmenés elleni, meg béltisztító porokat, tablettákat forgalmazó cégtől, amely ezt a díjat egyébként épp arra a jeles alkalomra alapította, hogy Norbi ellátogatott hozzájuk. Világszám…
Fejes Gábor"

A bejegyzés trackback címe:

https://hajrasassok.blog.hu/api/trackback/id/tr51758123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása